Ca la Rotllada

Viu el turisme rural

Ca la Rotllada és una masia rural amb encant rústic arrelada al territori del Collsacabra, un lloc que t’inspira, et sana i et salva. Rodejats de natura, amb camps per córrer. Molts camps per córrer.

Al ritme de la natura

Per la nostra situació, allotjaments rurals, la cuina de proximitat i el respecte pel medi ambient, és el lloc ideal on viure al ritme de la natura. Tots els instants semblen similars, però cada segon és diferent quan el vius. Un espai per sentir-te part del tot: de les fulles, de la terra, dels arbres, dels animals. I és que la vida rural és la bellesa dins la simplicitat. El cos ens demana respirar aire net, contemplar la verdor i gaudir del silenci. Viu el present amb moments de “no fer” per simplement “ser”.

Us convidem a sentir l’essència de Ca la Rotllada a través de la següent galeria. A vegades, una imatge val més que mil paraules:

Pots transportar-te a través d’aquestes imatges, o millor encara, viure-ho en persona.

Serveis

L’equip

Un projecte fet amb el cor

Maria

Ella, que un dia va heretar la masia en ruïnes i va saber veure la màgia que amagava. La Maria és la veu de la masia, les seves alegries i les seves pors. És qui amb la seva passió i lligam emocional ha fet moure muntanyes. Que cuida la importància de cada detall, i reviu el record de la seva família. Que ha regenerat la vida a la masia, amb una hospitalitat i tracte exquisit que només ella és capaç de transmetre. Cada família té una història, i Ca la Rotllada és la seva.

Pep

Sabeu d’aquelles persones que, dins un projecte, es mantenen invisibles però en canvi hi tenen un paper imprescindible? Aquest és ell, el germà de la Maria i copropietari de la finca. Qui va donar ales a la seva germana per seguir el seu cor. Qui sempre està al seu costat per donar un cop de mà. L’admiració més sincera envers una germana. I és que amb el seu granet de sorra s’omplen grans dunes.

Quico

Conegut també com en Rotllada, és qui un dia es va enamorar del seu primer amor i va entrar a formar part de la vida passada de la masia. Avui, el seu sentiment per la natura i els animals es palpa a l’origen més rural i autèntic de la masia. És qui ens subministra els millors productes de qualitat de l’hort pel restaurant, i el millor cuidador que els animals de la casa podrien tenir.

Laura

Filla d’en Pep, neboda de la Maria i neta d’en Quico. La Laura és qui capta i transmet l’essència de Ca la Rotllada a través de les xarxes socials i la web; una tasca que fa amb amor per l’entorn i per la família. La seva mirada ens acompanya i fa brillar la casa i els paisatges que ens envolten.

Carme

La Carme és constància i dedicació, és força i valentia. Sempre està apunt per ajudar i ho fa amb una implicació admirable. Estima Ca la Rotllada com si fos seva i no se li pot demanar res més. Què faríem sense ella?

Ahmed

Ordre i responsabilitat el defineixen. Ell preserva l’entorn i cuida que aquest flueixi en harmonia. Si arribeu tard a la vostra estada, no heu de patir, segur que us espera!

Ca la Rotllada és una família, una identitat, uns valors compartits.

És el nostre petit paradís que tant estimem, i no hi ha res que ens faci mes il·lusió que obrir-vos les portes per compartir-lo amb vosaltres.

Els animals

Hi ha mirades dolces que ens transmeten confiança, mirades humils que regalen harmonia, mirades de complicitat que connecten… però també mirades tristes que ens hem d’escoltar. Els animals tenen aquesta facilitat per expressar-se i fer-nos feliços.

Actualment, a la granja podeu trobar les gallines, el gall, els conills… i pasturant pels prats que rodegen el mas en Ruc, els cavalls, les ovelles.. i, si esteu de sort, xaiets petits jugant a saltar.

Voleu conèixer els animals de la casa?