Inicio2024-01-09T09:47:02+01:00

Una pausa llena de placeres para los sentidos

Ca la Rotllada es una masía centenaria, antiguo hostal del siglo XIV, situada en el corazón del Collsacabra. Un entorno privilegiado en el que la esencia rural nos transporta al campo, a los orígenes, la paz y la conexión con la naturaleza. Hoy, exquisitamente restaurada, ofrece 8 apartamentos rurales y un pequeño restaurante para disfrutar de la naturaleza, el silencio, los colores, sabores y olores.

Ven a sumergirte en el espacio natural del Collsacabra, descubre sus secretos, y observa cómo a veces, las cosas que pasan más desapercibidas son las más bonitas.

¡Bienvenidos a Ca la Rotllada!

Regala Ca la Rotllada

La masía

Ca la Rotllada es una masía rural con encanto rústico arraigada en el territorio del Collsacabra, un lugar que te inspira, te sana y te salva. Rodeados de naturaleza, con campos por correr. Muchos campos por correr.

Qué opinan nuestros clientes

Una meravella de casa rural. Pel tracte de la Maria, per l’entorn natural, la gastronomia del lloc, la tranquil·litat… Recomano molt gaudir d’uns dies a aquest lloc tan especial.

Si busqueu un espai tranquil, aquest entorn és ideal! Enmig de la natura, la casa de Ca la Rotllada és molt bonica i els apartaments molt confortables.
Els dinars i els sopars de la Maria, són excel·lents i molt generosos.

Una vegada més, l’estada de cap de setmana a Ca la Rotllada ha estat increïble !!! El tracte de la Maria i tot el seu equip ha estat immillorable, amb un final d’àpat de menú especial que t’hi pots llepar els dits !!!

Lloc fantàstic per a desconnectar i gaudir de les vistes. Ambient molt agradable, així com una bona atenció per part de tot el personal. La ubicació de Ca la Rotllada ofereix un bon ventall de possibilitats per a les rutes a peu o amb btt, ja que està a prop dels penya-segats de Tavertet, com el morro de l’abella, la Foradada i Cabrera. L’apartament 1 disposa d’una cuina totalment equipada de la qual m’agradaria recalcar la seva pulcritud, denotant la ja mencionada atenció al detall per part del personal. Recomanaria no perdre’s el menú disponible pels allotjats, ja que la qualitat i la cuina de la mestressa sobrepassa el preu del menú. Amb tot, es tracta d’un establiment que ofereix allò que promou. Excel·lent.

Go to Top